péntek

Run away from me - Easter Special

Run away from me - Menekülj előlem


The Who * RPS * One-shot * Sillyfic * Ficlet * PG * Zene


Egy kis húsvéti móka a Who társaságában. 0 komolyság, 100 melegség. Csak a szokásos, tudjátok. Ó, és egy halott. Bocsi állatvédők, de tényleg. 

Kellemes olvasást!





Tavasz volt.
Az égen mégis szürke, színtelen felhők úsztak, és a kék ég csak néhány szűk résen át nézett ki néha. Talán megijedt a sok embertől, akik hirtelen mind a természetbe szabadultak, hogy színes tojásokat rejtsenek el. Persze a gyerekeknek.
Szóval a Who éppen fotózást tartott a Central Parkban, és fogalmuk sem volt, hogy mi a frászt művel a sok kölyök a bokrok között.
A fotós próbált magyarázni nekik valamit, de az amerikai hagyományok valamiért viccnek tűntek a négy idiótának.
 - Tehát keresik a tojásokat? – kérdezte Daltrey kedvesen, a szőke loknijait lobogtatva a szélben.
 - Miért nem nyúlnak a gatyájukba? – szólt közbe Pete, mire Keith nevetés helyett félrenyelte kacaját. John megszeppenve kezdte ápolgatni a fulladozó dobost, míg Roger megvető pillantásokkal próbálta fegyelmezni Pete-et. Sikerült tíz perc alatt magukra haragítaniuk egy egész államot. Maradt úgy ötven, ahol turnézhatnak. A fotós le is lépett.
 - Fogd be Pete, mindenki érdekében – jegyezte meg hallkan az énekes, mire a gitáros csípőre tett kézzel dőlt az apró Rog fölé.
 - Mi az, Eggball Wizard? – súgta gúnyosan, és Roger pirulva húzta kezeit arcához, majd gyorsan előre totyogott. – Ez az, fuss csak Daltrey, fuss csak – mosolygott a Pete elégedetten, és John ismét a sebesült segítségére sietett.
Mikor a gitáros diadalittasan megtette volna királyi útját tovább, hirtelen ropogás hangja szólalt meg a talpa alól. Keith rögtön ott termett a gitáros vállán.
 - Találtál egyet? – kérdezte kíváncsian, mire Pete lesújtó tekintettel nézett vissza rá. – Szerinted mit adnak egyért? Csokit? Remélem konyakosat – harsogta lelkesen, de a másik arca semmit sem változott.
 - Leszállnál rólam? Törpe – rázta le magáról nehezen a kis dobost, majd lehajolt. A lába előtt egy vízfestékkel bemázolt, kopott kis pöttyös tojás állt, amin csupán egy kis repedés éktelenkedett.
 - Szerintem ezt még elfogadják, nem? – nyögte Keith a földön feküdve.
 - Mégis hány éves vagy te? Kezdem azt hinni, hogy még tizenöt sem vagy – fintorgott Pete.
 - Mondja ezt a cinikus óriás – fogtak bele a szokásos civakodásba, mikor a tojás hirtelen újra ropogni kezdett. A héj lassan megtört, és a gömbölyded jutalom helyéből egy kis csibe dugta ki a fejét. Nedves volt, apró, és kimondottan visszataszító. Nem kérdés, hogy a két idióta rögtön beleszeretett.
A dobos könnyes szemmel fordult Pete felé, ezt makogva:
 - Ő lesz a kabalánk!
 - A kis Whoercegnőnk – súgta remegve, és lassan a kezébe vette a gyenge kiscsibét. Felegyenesedve Keith szorosan megölelte őket. Mint egy család.
 - Nevezzük Johnnak – javasolta a dobos.
 - Szerintem lány név kellene neki – rázta a fejét Pete.
 - Akkor Johanna – vigyorodott el. – Várj – komolyodott meg. – Ha kislányunk van, akkor nem mutathatjuk be a többieknek, mi van, ha megdugják? – morfondírozott, mire Pete eddig csak remegő szemöldöke dühében világgá ment, és a gitáros ingerülten ugrott Keithre.
 - Én esküszöm megfolytalak! – kiáltotta haragosan, míg a Keith számára cseppet sem idegen helyzetben próbált a levegőért harcolni. – Hogy lehetsz ekkora idióta? Ő egy kicseszett kiscsibe! – folytatta Pete vérben forgó szemekkel. – Kiakadok tőled – súgta halkan, mikor végleg kifáradt Keith fojtogatásában. – Hülye – nyögte fejét a dobos mellkasára hajtva.
Keith keze hirtelen a fejére tévedt, és gyengéden megsimította.
 - Túl könnyű téged felhúzni – mosolygott kacéran, mire Pete pimaszul felelt.
 - Fogd be, kell neked csinálod állandóan – morgott, és Keith egy apró puszit nyomott a kobakjára. – Ne hidd, hogy ennyitől megbocsátok.
 - Én, soha.
 - Helyes.
 - De hol van Johanna? – kérdezte Keith oldalra nézegetve, mire Pete testében megfagyott a vér. Lassan felemelkedett a dobosról, és mindketten megpillanthatták a kiscsibe élettelen kis testét, szétlapulva kettejük hasán vegyesen.
 - Azért a törött tojáshéjat vigyük el, talán ér még valamit.

Share:

2 megjegyzés:

  1. Helló, itt Johanna!


    Ma màr megtudtam, miért bűn bántani a feketerigót, és erre tessék, egy csibét is széttrancsírozol itt. Pedig még meg sem száradt.

    Ja, és ha Pete szemöldöke világgá ment, kárpótlásul kérhet Keith-től az övéből. Vagy Davytől. Vagy Joj-tól. Nekik van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lol. Hivatalosan is állatkínzóvá váltam, és még nem is jött ki a mclennon bdsm huh.... mi lesz itt.
      Szeretjük a szemöldököket.

      Törlés

BTemplates.com

Üzemeltető: Blogger.

Labels